Allah'ın ahsen-i takvim (yaratılmışların en şereflisi) olarak yarattığı insanın her ne sebeple olursa olsun öldürülmesi hele hele topluca kıyıma tabi tutulması vicdanı olan bir kimseyi ta can evinden yaralar, sonsuz elemlere, acılara gark eder.

İkinci dünya savaşında Almanya führeri Hitler demek ki bu günleri görmüş gibi hareket ederek Yahudileri toplu kıyıma tabi tutmuştu.

Canilikte ve vahşette Hitlere rahmet okutan İsrail başbakanı Netenyahu dur-durak bilmeden masum Filistinlileri dünyanın gözü önünde katliama tabi tutmakta her fırsatta soykırımı sürdürmektedir.

İnsanlıktan nasibi olmayan, vahşette sınır tanımayan ve kana doymayan bu vampirler topluluğu defalarca Allah'ın topluca helakını davet etmişlerdir. Rabbim kahhar sıfatıyla bunları kahr-u perişan eylesin!

Akif merhumun dertlendiği gibi:

İslâm ayak altında sürünsün mü nihâyet?

Yâ Rab, bu ne hüsrandır, İlâhi, bu ne zillet?

Mazlûmu nedir ezmede, ezdirmede mânâ?

Zâlimleri adlin, hani öldürmedi hâlâ...

Ey Müntekım!

Ey Kahhar!'

Ey adl-i İlahi!

Hunharca katedilerek şehit edilenlerin, sabi-sıbyanın, kadınların, pir-i fanilerin, masum bi-çarelerin intikamını Sen alıver Rabbim!

Müntakim sıfatınla İslam düşmanlarının, kafirler topluluğunun yaptıklarını yanlarına bırakma Allah'ım!

Kahhar sıfatınla zalim İsrail ile sahiplerini ve yandaşlarını; cümle din düşmanlarını kahr-u perişan eyleyiver!

İlahi adaletinle zalimlerin ve mazlumların haklarını verip "zulm-ile abad olanların akıbetlerini tez vakitte berbad eyleyiver.

Allah'ım! Tüm insanlığın selameti için bu zalimler topluluğunun ferden ferda soylarını kurutuver!

İçimizdeki çeşitli vasıtalarla beyinleri yıkanmış olanları ve gaflet uykusundakileri tez zamanda gerçekleri görerek uyanmalarını nasip eyleyiver.

Rabbim bu necip milleti yeniden İslamın sancaktarı eyleyerek ve içinden nice Selahaddınler çıkarıp Müslümanların ilk kıblesini küffarın postalları altında paymal olmasından Sen kurtarıver!

Ömürlerinin baharında 257 bin şehit vererek "Çanakkale Geçilmez" diye haykırdığımız savaşta şehit düşenlerden tüm beldelerimiz gibi Şam, Halep, Bağdat, Kudüs, Gazze... yazan mezar taşları orada dururken; gaflet ve dalalet içindekilerin "Filistin ve Kudüs'ün bizimle ilgisi yok, orası Arapların gidip onlar kurtarsın" diyen ruhsuzlar manen ölü gibi olduklarından bu milleti kendileri gibi şuursuz zannetmektedir. Onlara üstad Necip Fazıl'ın dilinden:

"Siz, hayat süren leşler, sizi kim diriltecek?" dense yeridir...

Bizleri ve bütün İslam alemini içine düştükleri gaflet, dalalet, hıyanet, fitne ve tefrika belalarından bir an evvel kurtulmalarını; yeniden kimsesizlerin kimsesi olmamızı Sen müyesser eyleyiver.

"Mescid-i aksa’yı gördüm düşümde

Bir çocuk gibiydi ve ağlıyordu

Götür Müslüman’a Selam diyordu .

Dayanamıyorum bu ayrılığa

Kucaklasın beni İslam diyordu"