14 Mayısta milletçe sandık başına gidecek; Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için oy kullanacağız. “Kema tekunu yüvellu aleyh” milletler layık olduğu idarecilerle idare olunurlar. Kendimize layık olan idarecilerimizi seçmek üzere oy kullanacağız. 

Bir zamanlar bazı kimseler kendi kafasındaki ideal kimsenin adaylar arasında olmadığından bahisle oy kullanmayacağını söylerdi. Bu durumda oy vermeyerek adaylar arasındaki en kötüye dolaylı olarak oy vermiş olurlar. Bu nedenle herkes kendi ideal adayına yahut en yakın olan kimseye, adaylar arasındaki ehven olana oy vermelidir. 

Burada asıl konumuz kendi doğrularımız ölçüsünde kimlere oy verilmez diye oy verilmeyecek olanları sıralayacağız.

 

*Zahit Kotku hazretleri “hiçbir Müslüman açlıktan öleceğini bilse bile bir Allahsıza, bir dinsize, bir masona, vatan-millet düşmanına ve canilere katiyen oy vermez, onların safında yer almaz” buyurmuştur.

*Seyyid Abdülhakim Arvasi hazretleri de “hiçbir amelime güvenmiyorum ancak Allah'ın düşmanlarına düşmanlığım var” buyurmuştur. 

*Bu nedenle din, iman, mukaddesat, vatan ve millet düşmanlarına; milli ve manevi değerleri ayakaltına alanlara, ezanları susturacağız diyenlere oy verilmez! 

*Şu seçimler bitse de onlardanmış (Müslüman’mış) gibi görünmekten kurtulsak diyenlere oy verilmez!

*İslam'a hakaret eden medeni bilgiler kitabını bütün okullarda ders olarak okutmak üzere dağıtılacağını söyleyen kimseye oy verilmez! Bu kitapta “Muhammed'in kurduğu din Arap milliyetçiliği yapıyordu. Türkler büyük bir milletti, İslam'ı kabul ettikten sonra gökten indiği sanılan Kuran’ı ezberlemekten beyinleri sulandı” ifadelerini çocukların beynine işleyecek olanlara oy verilmez!

*Yıllardır Ermeni işgalindeki toprakları ve Karabağ’ı yapılan savaşla kurtaran Azerbaycan'a “maalesef Türkiye'den silah yardımı yapıldı” diyenlere oy verilmez!

*Ne işimiz var Libya'da, ne işimiz var Suriye'de, ne işimiz var Azerbaycan'da diyenlere oy verilmez!

*Ermeni Soykırımı bu topraklarda yaşandı, (güya onların acısını paylaşıyormuş gibi) “hepimiz Ermeni’yiz” diyenlere oy verilmez!

*KHK’lilerin tamamını göreve iade edeceğiz diyene oy verilmez! Çünkü bu KHK’liler Gölbaşı Özel Harekât merkezindeki yiğit polisler başta olmak üzere 251 Vatan evladını şehit eden fetö'cü alçakları göreve iade edeceğim diyen kimseye oy verilmez!

*Kahraman şehit Ömer Halisdemir’i ve diğer şehitlerimizi ağzına almayıp Gezi ayaklanmasının finansörü Kavala’yı, Demirtaş’ı dilinden düşürmeyenlere, Demirtaş’la kahvaltı yapacaklara oy verilmez!

*LGBT'liler aileyi bozmaz efendim diyenlere; yurtdışı destekli bu sapık LGBT akımı erkek erkeğe, kız kıza ilişkiyi teşvik ederek Türk Milletinin aile yapısını bozmaya çalışmakta ve “benim bedenim, benim özgürlüğüm” diyerek kız çocuklarını fahişeliğe; gençleri cinsel sapıklığa özendirenlere oy verilmez!

*İslam'a çağ dışı; Müslümanlara, başörtülülere ve namaz kılanlara “yobaz-örümcek kafalı” diyenlere oy verilmez! 

*Bu milletin ekmeğine kan doğrayanlara; siyasi ikbal uğruna mutfaklara ateş düşürenlere, piyasada bulunmayıp fiyatları pahalansın diye soğan-patates-domatesi paralarını ödeyerek dağlara taşlara, çaylara derelere, çöplere döktürenlere oy verilmez!

*86 yıldır ibadete kapalı olan mahzun Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılmasına karşı çıkanlara oy verilmez!

*Yüz yıldır yapılan camilerin en büyüğü ve simgesi olan Çamlıca Camii'ne “bu kadar büyük camiye ne gerek var” diyenlere oy verilmez! 

İmam-Hatipler kapatılsın, Kuran Kursları kapatılsın, sadece bir mezhebe hizmet eden Diyanet kapatılsın diyenlere oy verilemez! 

*Üniversite kapılarından saçlarından sürüklenerek atılan; başörtülerine çul, bez parçası, çaput denilen, ikna odalarında engizisyona tabi tutulanların cellâdına âşık olanların tabi oldukları güruhlarına oy verilmez!

*Şehit kardeşinin boğazını sıkarak bacılarına küfredenlere ve böylelerine bir işlem yapmayanlara, onları hala içlerinde barındırıp yeniden aday gösterenlere oy verilmez!

*Terörist cenazelerine katılanlara;  terörist leşlerine Allah rahmet eylesin diyenlerin partilerine oy verilmez!

*Selonun serbest kalmasını istiyorsanız beni destekleyeceksiniz-bize katılacaksınız diyenlere, Apo ile Selo'yu ve diğer hapisteki PKK'lıları kapılarını kırarak serbest bırakacağız diyenlere oy verilmez!

*Güneydoğudaki illere özerklik şartını mutlaka vereceğiz diyenlere, HDP/PKK’lı belediyelerdeki “saçma sapan KAYYUM uygulamasına son vereceğiz”(kayyum uygulaması kalktıktan sonra o belediyeler örgütün irtibat ve lojistik merkezi olacaktır, kayyumdan evvel uygulama öyleydi) eski başkanları görevine dönecek diyenlere kesinlikle oy verilmez!

*Seçimi kazanırsak Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki Askeri varlığımızı geri çekeceğiz diyenlere yurtdışı operasyonlara son vereceğiz diyenlere oy verilmez! 

*15 Mayıstan sonra uçak gemisini kaldıracağız, iha, siha, kızılelmayı hangara çekeceğiz diyenlere oy verilez!

*Bu Milletin Ocaklarına 45 bin şehitle ateş düşürenlere, onlarla işbirliği yapanlara, çocuk yaştaki kız ve oğlanları hdp merkezlerinden dağa kaçıranlara, onların üç yıldır ah-u figan eden analarına kulak tıkayanlara oy verilmez!

*Pensilvanya’da ABD uşaklığını sürdüren; 82 yaşına geldiği halde bir sefer hacca umreye gitmeyip sekiz kere papa’yla görüşen 251 şehidin doğrudan katili fetö alçağından aldığı talimatla hareket edenlere oy verilmez!

*Bu milletin hayrına yapılan hiçbir şeyi takdir etmeyen, engelleyen, sevinmeyen vatan hainlerine oy verilmez!

*Verirsen ne olur? Hz. İbrahim’in ateşine su taşıyan karınca misali safını belirlersin, onlarla bir olursun. İlahi hesap gününde aynı ikaba tabi tutulursun 

Hâsılı bu memlekette vatanına milletine gizli düşmanlık besleyen hain çoktur. Yaz yaz bitmez. Onun için yukarda sayılanların ve kendi bildiğiniz doğruların ışığında oyunuzu kime verip kimlere verilmeyeceğini takdir edersiniz.