İsrail vahşetinde ve katliam sürecinde 43'üncü gün!  Bu süre zarfında 8 binden fazlası bebek, çocuk ve kadın olmak üzere 12.000' den fazla insan hunharca katledildi. 


Günler geçtikçe artarak katledilen insan sayısına, bombalanan okul, cami ve hastane haberlerine, evinden çıkanın veya kaçanların keskin nişancılar tarafından anında vurulmasına artık kulaklar alıştı, çoğu kimse tarafından ölümler vakayı adiyeden günlük olaylar halinde hissedilmeye başlandı. Yeni tabirle "kanıksandı"


Halbuki, Filistin, Kudüs bize ata yadigarıdır. Bize ecdattan tevarüs eden mukaddes bir emanettir. 
Diğer bazı İslam ve Arap ülkelerinin duruma bigane kalması bizi bağlamaz! 
Çünkü Türk milleti reddi miras yapacak kadar basit bir millet değildir.
 Çünkü Türk milleti ali cenaptır; ecdat yadigarını kendi kaderine terk edecek, "ne halin varsa gör" diyecek bir millet değildir.
Çünkü Türk Milleti diğer Müslüman ülkeler gibi vurdumduymaz değildir, milli ve manevi meseleleri her daim sahiplenmiş, bu yüzden  i'layı kelimetullah gayesiyle asırlarca İslamın sancaktarlığını yapmıştır.
Bütün bu vahşete siyonistlerin güdümünde bulunan ABD'sinden AB'sine, İngiltere'sinden Kanada'sına kadar ülkelerin yönetimleri katil İsrail yanında yer alırken çoğu ülkelerin halkları meydanları milyonlara varan kalabalıklarla doldurmakta ve soykırımcı İsrail'i tel'in etmektedirler. 

 Ancak bütün yukarıda sıraladığımız bütün bu ulvi hasletlerle bezenmiş milletimizin bazı kesimleri de olanlara kayıtsız kalmakta, hatta umursamaz bir tavır sergilemektedir. Onların bu tavırları ayrıca yürek burkmaktadır. 
Gazze Şifa Hastanesi'nde bombalama ile sadece küvezde öldürülen yeni doğmuş 39 bebek; insanlarımızda, öldürülen başıboş saldırgan kuduz köpek  kadar vicdanlarına dokunmadı, vicdanlarını sızlatmadı..

Hadis-i Şerif'te:
"Bir münkeri, (bir kötülüğü, bir yanlışı, bir haksızlığı, bir zulmü) gördüğünüzde gücünüz yettiği nispette elinizle, ona gücünüz yetmezse dilinizle önleyin, ona da gücünüz yetmezse kalbinizle buğzedin, bu da imanın en zayıf noktasıdır" buyrulur. 
Artık insanlarımız kalpleriyle de buğzetmez oldular..   


Filistin'de Gazze'de masum ve mazlum biçareler öldürülürken demek ki bizim de insanlığımız ölmüş, eyvahlar olsun..  
Ayeti Kerimede "Ey iman edenler, İman edin..." buyrulduğu  gibi; 
Rabbim bizlere kamil bir iman nasip eylesin...