Bütün darbelerin anası 27 Mayıs 1960…

Bu ülkedeki Amerikan vesayetini ve istikrasızlığı sistematik hale getirmek, Türkiye’nin büyüme ve gelişmesinin önünü kesmek için yapılan bir darbe idi 27 mayıs…

Organizatör ve banisi Amerika’dır.

Birleşik batı koalisyonunun, Amerika ve İngiltere önderliğinde ortak yapım bir darbedir 27 Mayıs….

En kıdemlisi Albay rütbesinde  olan, düşük rütbeli 69 subay ile tamamı Amerika’da eğitilmiş 38 kişilik MBK marifetiyle yapılan darbe ile bu ülke de batının yağma ve sömürü düzeninin devamı, hedefleri idi…….

Medya, diğer teşvikçi ve himayecileri kullanarak yapılan 27 Mayıs’ta asıl hedeflerden biri de; yerli ve milli unsurları tasfiye etmekti…

Darbe sonrasında bir ikisi hariç, ordunun paşalarının tamamının ve 7 bin subayın emekli edilmesi de bunun bir göstergesi idi. Yani orduyu yeni gladyo düzeninne göre dizayn etmek hedefi vardı zamanın gücü Amerika’nın hedefinde. 
O dönem darbeci subaylarından Binbaşı Orhan Erkanlı sonraki yıllarda yayımladığı hatıralarında: ‘Akis dergisini okuyarak, darbeye hazırlandıklarını’ belirtecektir.. 

Zamanın Genelkurmay Başkanı Rüştü Erdelhun’u teğmenlerin hakaretlerine maruz bıraktılar…

Başbakan Menderes ve Demokrat Parti mensuplarını kurdukları bir kurgu mahkemesi olan Yassıada Mahkemelerinde yargıladılar. Sonra da o mahkemede görevli olan bir savcı ”Sizi buraya tıkan güç böyle istiyor” diyerek mahkemenin aslında verilmiş bir kararı uygulamak üzere tertip edildiğini itiraf etmişlerdir.

Yassıada mahkemeleri aslında bir yargılamadan çok Demokrat Parti’nin şahsında milletin sigaya çekilmesi şeklinde gerçekleşmiştir.

Ve daha bir çok zulüm ve cürümler işlediler…
 

Bugüne gelince; artıkları içeride bir miktar daha uzantıları var olmaya devam etse de bu ülkedeki batı sömürüsü kırıldı…

Ülkemizde yarın yapılacak olan seçim, batı ve onun uzantılarının Türkiye’de son bir huruç hareketi için denemedir.
Kalanları, artıkları ve artçıları da inşaallah bu seçimle temizlenecek…

Sade Türkiye’yi değil bölgeyi de terk etmeleri/bölgeden  uzaklaştırılmaları çok uzak ta değil sömürgecilerin…

Sabredelim görelim değerli dostlar….

Sağlıcakla kalın….