---- İslam?ın İçi Boşalmasın ------

Öyle alçak, bir dünya ki;

Ben dini yıkmak için çalışacağım desen, seni mükemmel !!!  lim ve hoca yaparlar. Özel ve gizli mahfillerde, kamplarda en üstün hocalar sana özel eğitim verirler.

Mesela, tefsir, meal, hadis inkârcılığı, Peygamberlerin elçilikten başka bir göreve sahip olmadığı,  limler, evliyalar da ne iş, mezhepler mi, oda ne? v.b çok şeyler öğretirler.

Ezberlettirirler yani...

Sonra derler ki, Eshab-ı Kiramı (aleyhimürrıdvan) yok sayacaksın

Tasavvuf, mucize. Keramet, sıfır olacak

Osmanlı başta olmak üzere, ıslama hizmet eden herkesi kötüleyeceksin.

Herkes kuranı kendi okuyacak kendi anladığı gibi yaşayacak, yoksa indirilen değil, uydurulan dine uyarsın

Gerçek âlimleri kötüleyecek, bozuk din adamı kılığındakileri ise çok medh-u sena edeceksin. Gibi pek çok şartı önüne koyarlar.

Ama ben gerçek islamı anlatacağım, unutulan ehlisünneti yayacağım, unutulan farzları, sünnetleri meydana çıkaracağım desen kimse oralı olmaz. Tınmaz.

Yüzüne bile bakmazlar. Hatta küçümserler, aşağılarlar.

Eee Allah çalışana verir.

Bir gün, çalışmayan doğru müslimanlar, azala azala kıyamet kopacak. Bekleyin görün.

Böyle olmaz diyenleri hiç görmedim. Ola ki böyle olmaz demek isteyenler olursa, bir araya gelmelidir. Cılız ve zayıf güçlerini birleştirmeli, o mahfillere benzer özel donanımlı mekanlar oluşturmalı, düşmanın yaptığını yapmalı, düşmanın silahı ile silahlanmalıdır.

Çok zeki ve azimli gençleri ele almalı, o merkezlerde gerçek âlimler yetiştirmelidir. Rasih ilimli, tam hafız, 100-300 bin hadis-i şerifi ravileriyle birlikte ezberleyen, tefsir, hitabet, bedi`, beyan, me`ani, tecribi ve teknik, fizik matematik, felsefe her alanda tam yetişmiş kimseler bu işi ele almalı.

Bu âlimlerimiz, iki grupta olmalı, iki taraftan hizmet etmelidir.

Birinci grup, din düşmanlarının ileri sürdüğü yanlış ve bozuk fikirleri çürütmeli, islama atılan iftiraları bid`atleri yok etedecek, kesin ve kat`i belgelerle yok etmeli düşmanın ağzına ot tıkamalıdır

İkinci grup ise, Ehlisünnet itikadı ve doğru imanı anlatarak, doğru amel ve ibadet tam ve kusursuz olarak yine belgeli şekilde ve tüm görsellikler kullanılarak anlatılmalıdır.

Yine bilirim ve tahmin ederim ki, bu doğru yolun doğru yolcularını medyaya çıkartmazlar, sapıklara ve din simsarlarına tanıdıkları fırsatları bunlara göstermezler.

Bu durumda gerekirse parayı bastırıp, TV nin akşamını satın alıp bu hizmet yapılmalıdır.

Yoksa içi boş, davasız ve gailesiz bir islam ve onun mensubu görünümünde güya müslimanlar ortalıkta dolaşacak.

Sanırım bunu da hiç bir mutedil müsliman istemez ve kabul etmez. O halde üst akıl olanlar değil, aklı üstünde olanlar bir araya gelmeli bunu kurumsallığını konuşmalıdır.

vakit geç olmadan, kıyamet kopmadan.