Seçime 3 gün kala tüm vatandaşlara Yeniden Refah Partisi'ni, projelerini ve adaylarını anlatarak, kendilerinden destek ve dua beklediklerini ifade ediyorlar.  

Milli Görüşün mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesinin, milletimiz için çok büyük önem arz ettiğini anlatarak, hem Cumhurbaşkanına hem de Yeniden Refah Partisi'ne oy talep ediyorlar.

Yeniden Refah Partisi Karaman milletvekili Adayı Ahmet TAŞKIRAN ve Yeniden Refah Partisi heyeti Seyithasan, Cerit, Burhan, Bucakkışla, Kızık, Salur, Ekinözü, Beydili ve Elmadağı Köylerini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Karaman milletvekili adayı Ahmet TAŞKIRAN’ı vatandaşlar büyük bir sevgiyle bağırlarına bastılar.  Vatandaşların şikâyetlerini dinleyen TAŞKIRAN en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

AHMET TAŞKIRAN "SORUNLARINIZI BİLİYORUM"

Köy muhtarları ile de köylerin genel sorunlarına değinen Taşkıran "Sorunlarınız kendi sorunlarımdır. Milli Görüşün meclise girmesiyle İnşallah bütün sorunlarınızı sırayla çözüme kavuşturmaya başlayacağız. Özlenen günler yakındır. sizler üzerinize düşeni yaptıktan sonra artık sıra bizlere gelecek ve ülkemizin daha çok kalkınması için bir dakika durmadan son nefesimize kadar davamız uğruna çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bunun üzerine vatandaşlar da "Artık milli görüşü mecliste görmek istiyoruz" diyerek Taşkırana desteklerini gösterdiler.

Yorulmak nedir bilmeden, gece gündüz demeden çalışmaya devam eden vekil adayları, büyük sürpriz yapacağa benziyor.