Milliyetçi Hareket Partisi'nde yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden sürüyor. Aday adaylığı başvuruları 15 Aralık'a kadar devam edecek. 

MHP Karaman İl Teşkilatı, belediye başkanlığı için bugün 3 adayın resmi olarak başvuru yaptığını duyurdu. 

Karaman Merkez belediye başkan aday adaylığı için Savaş Ballı, Sudurağı Kasabası belediye başkan aday adaylığı için Mustafa Gül ve Sarıveliler ilçe belediye başkan aday adaylığı için de Mehmet İlgün resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

MHP Karaman İl Teşkilatı yaptığı ön başvurunun ardından; Merkez belediye başkan aday adaylığı için Savaş Ballı’nın, Genel Merkezdeki işlemlerin ardından resmi başvuru işlemleri gerçekleştirildiği duyuruldu.  

MHP Karaman sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda erkez belediye başkan aday adaylığı için Savaş Ballı’nın, Sudurağı Kasabası belediye başkan aday adaylığı için Mustafa Gül’ün ve Sarıveliler ilçe belediye başkan aday adaylığı için de Mehmet İlgün’ün başvuru yaptığı belirtildi. 

İlgili paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Karaman İl Teşkilatımıza yaptıkları ön başvurunun ardından; Merkez belediye başkan aday adaylığı için Savaş Ballı’nın, Sudurağı Kasabası belediye başkan aday adaylığı için Mustafa Gül’ün ve Sarıveliler ilçe belediye başkan aday adaylığı için de Mehmet İlgün’ün Genel Merkezimizdeki işlemlerin ardından resmi başvuru işlemleri gerçekleşmiştir. Aday adaylarımıza başarılar diler, çalışmalarında muvaffakiyetler temenni ederiz."