Karaman AK Parti Teşkila Ermenek başta olmak üzere tüm Taşeli Bölgesine üst düzey çıkarma yap, salonlar doldu taş, vatandaşın yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Yoğun kalımla yapılan toplanlarda vatandaşların Bakan Elvan’a ve AK Parti Milletvekili Adaylarına gösterdiği sevgi seli Taşeli bölgesinde AK Parti ağırlığını bir kez daha göstermiş oldu.

AK Parti kurmayları bölgede Ermenek, Kazancı, Göktepe, Başyayla ve Sarıveliler’de temaslarda bulunan AK Par heye siyasi toplanların yanı sıra esnaf ziyaretleri de yaparak halkla buluştu. Ermenek’te Muhtarlar derneğini ziyaret eden heyet ayrıca par binasında AK Par’ye yeni kalan vatandaşlara rozet takma töreni de gerçekleşrdiler.

AK Parti’nin güçlü isimlerinden önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lüi Elvan’ın da kaldığı Taşeli çıkarmasında AK Parti üst düzey kalım gerçekleşrdi. Bakan Elvan’ın yanı sıra Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Eyüp Çayır, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Eski Milletvekili Mevlüt Akgün, Milletvekili adayları Osman Sağlam ve Fatma Coştu, AK Partili Belediye Başkanları, ilçe ve belde teşkilat başkanları ile çok sayıda parli kaldı.

14 Mayıs seçiminde AK Parti seçim beyannamesini yazan ekipte de yer alan eski Hazine ve Maliye Bakanı Lüi Elvan’ın kalımı ile Ermenek Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde kentsel dönüşüm ve afet konutları kura çekimi yapıldı. Karaman Ermenek İlçesi, Keçipazarı, Akçamescit, Meydan, Gülpazar, Başpınar, Kebendibi, Sandıklı Mahallelerinde, Afet Riski Alndaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında, Resmi Gazete'de yayımlanarak Riskli Alan ilan edilmiş. Riskli alanda konutları bulunan vatandaşlarımıza yönelik Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesinde yapımı tamamlanan, konutlara ait kura çekimi eski Hazine ve Maliye Bakanı Lüi Elvan’ın kalımı ile noter huzurunda Ermenek İlçesi, Halk Eğim Merkezi'nde yapıldı.

Taşeli Bölgesinde temaslarda bulunan önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lüi Elvan ziyaretlerle ilgili yapğı değerlendirmede: “Ermenek ve diğer Taşeli ilçe ve beldelerinde değerli kardeşlerimizle, muhtarlarımızla, halkımızla buluştuk, hasret giderdik. Esnaflarımıza uğradık, hayırlı işler diledik. Parmize diğer parlerden kalan arkadaşlarımıza rozetlerini takk. Yoğun ilgileri ve teveccühleri için değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Par Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser de devlen çok büyük olduğunu, büyük devletlerinde büyük liderlerle ayakta kaldığını belirterek, "Biz büyük bir liderin yol arkadaşı olarak memlekemize birçok hizmetler gerdik. Biz güçlü bir devlen vatandaşları olarak devlemizin ardında her zaman durduk." dedi.