SOYFİDAN, ?BU KUTLU YOLDA HEYECAN VE HİZMET AŞKIYLA YAŞIYORUM?

Kale Sosyal Tesislerde düzenlenen kahvaltılı tanıtım toplantısında basın mensuplarını kapıda karşılayan Mesut Soyfidan, Ak Partide bugüne kadar yürüttüğü hizmet çıtasını daha da yukarılar taşıma hedefinde olduğunu söyledi.

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Karaman Milletvekili Mesut Soyfidan;

?Her şeyden önce Karamanımız her bir iyiliğin, güzelliğin ve büyümenin en özelini hak ediyor.

Bugüne kadar gönül verdiğim Ak Parti?de yüce Allah bana önemli görevler nasip etti. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar, sandık görevi, mahalle başkanlığı, gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği, merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği, merkez ilçe başkan yardımcılığı, il yönetim kurulu üyeliği, İl başkan yardımcılığı görevlerinde yer aldım. Şimdi aynı heyecan ve aşkla Karamanımız ve ülkemiz adına önemli hizmetler bekleyen 2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru bu kutlu yolda bende Milletvekiliğine talip oldum. Bunun için Aday Adayı oldum.

Ve yine hizmet anlayışıyla bugüne kadar üzerimize düşen ne varsa hizmet yolunda hiç bir fedakarlık ve özveriden kaçınmadım.

7 Haziran ve 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde il SKM başkanlığı ve teşkilat başkanı olarak aktif görevler de de bulunurken, milletimizin ve memleketimizin derdi ile dertlendik. Şimdi aynı heyecanı taşıyorum. Bu seçimler Karamanımız ve ülkemiz adına hayırlara vesile olsun. Allah nasip ederse bu kutlu yolda ben de varım. Birlik, bütünlük, samimiyet ve çalışma azmi ile efendi değil, hizmetkar olmaya amadeyim.  Bu süreçte partimize gönül vermiş tüm Adayı Adayı arkadaşlarımıza da kolaylıklar diliyorum.?dedi.