14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için seçim çalışmalarına hız veren Yeniden Refah Partisi Karaman genelinde ziyaretlerinin yanı sıra ilçelerede çıkarma yaptı. Sarıveliler ilçesi ziyaretleriyle ilçe ziyaretlerine hızlı bir giriş yapan Yeniden Refah Partisi yönetimi halkın mutlu tebessümleri ile karşılandılar.

Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili adayları Taşkıran, Akdağ ve Özyer bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, durmadan yolları aşındırmaya ve gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Sarıveliler’de vatandaşlar Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Ahmet TAŞKIRAN’a yoğun ilgi göstererek bağrına bastı.

Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili adayı Taşkıran her kesimden gördüğü ilgiden memnun olduğunu, bu yoldaki kararlılıklarında arttığına dikkat çekti.

BİRLİK OLMA VAKTİ

Amacın sadece ziyaret edip, el sıkmak olmadığını, bu ziyaretlerde birçok konu üzerine görüşmeler yapıldığını da aktaran Ahmet Taşkıran, yaptığı görüşmelerde her fikre saygı duyduklarını Sarıveliler için el ele verilmesinin ve artık birlik olma vaktinin geldiğinin altını çizdi.

Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili adayı Ahmet Taşkıran ve beraberindeki parti yöneticileri Sarıveliler İlçe merkezinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşların taleplerini dinlediler.