TAŞELİ’DE ZORLU RÜZGÂRI

Seçim ziyaretlerini İyi Parti kadrolarıyla birlikte memleketi Taşeli'nde sürdüren Zorlu hemşerileri tarafından büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı.

Taşeli bölgesinde gittiği her yerde bölgenin tek liste başı milletvekili adayı olan Zorlu'ya partili partisiz, bölgenin sorunlarına en hâkim aday olması sebebiyle hemşerileri büyük teveccüh gösterdi.

Taşeli'nin coğrafi, sosyal ve ekonomik durumuyla ilgili her türlü sorununa vakıf olan Zorlu, “4 yıldır Ermenek'te yaşıyorum. Taşeli'nin sorunlarını 4 günde dinlemeniz, 4 günde kâğıt üzerinden öğrenmek ne mümkün? Bu olsa olsa dostlar bizi mecliste görsün ama sorunlar dertler yerinde dursun kampanyası olur. Biliyorum aziz hemşerilerim seçim seyran selamlardan, hamasi nutuklardan, Taşeli'ye reva görülenden, artık yoruldunuz. Ama dayanın çok az kaldı. Biz bu tarihi birlikte yazacağız.” dedi.

“ENGELLENEN NE KADAR PROJEMİZ VARSA TAŞELİ’YE GERİ GETİRECEĞİZ”

Taşeli için yeni geçim unsurları ve projeleri üzerinde 4 yıldır gece gündüz çalıştıklarını hatırlatan Zorlu, “Alnımızın akıyla çalıştık çabaladık, Taşeli için çalmadık kapı bırakmadık. Her seferinde o kapıdan bizi geri çevirdiler. Engellenen ne kadar projemiz varsa hiç merak etmeyin tek tek Taşeli'ye geri getireceğiz. Taşeli bizim evimiz, yurdumuz Taşeli anamın ahretliği, babamın ocağı, Taşeli biziz, biz Taşeliyiz. Allah hepinizden razı olsun, Rabbim beni sizlere mahcup etmesin.” İfadelerine yer verdi.

Hemşerileri Zorlu'ya, "Taşeli'nin tek umdu sensin" diyerek destek çıkarken, Zorlu "Hiç merak etmeyin 15 Mayıs'tan sonra sonuç ne olursa olsun ben yine burada olacağım, yine sizin Atila'nız kalacağım.  Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İyi ve güçlü bir Taşeli'nin baharına az kaldı”  diye konuştu.