Seçime artık sayılı günler kala bütün siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Bu partiler arasında en çok dikkat çekeni ise merhum Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun 30 yıl önce kurduğu Büyük Birlik Partisi oldu.

 

Büyük Birlik Partisi 2023 genel seçimlerine kendi adayları ve kendi logosuyla giriyor. Seçimlerde vatandaşların en çok tereddüt ettiği konuya ise Soyfidan şu şekilde açıklık getiriyor;

 

Seçim Barajı Sorunu Ortadan Kalktı

“Seçim çalışmalarımız kapsamında yoğun olarak bütün esnaflarımız ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Sahada karşılaştığımız ve bize en çok sorulan sorunlardan birisi seçimde verdiğimiz oylar baraj sıkıntısından dolayı boşa gidecek mi? Hayır oylarınız boşa gitmeyecek. Bildiğiniz üzere Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere giriyor. Bundan dolayı partimiz için baraj sorunu ortadan kalkmış oluyor. Buradan bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum. Merhum Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda tertemiz bir dava ve tertemiz bir partiyiz. Seçimlerden kendi içinizden işçi ve emekçi vekil adayını sizin sesiniz yapmak için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.