Projede yer alacak arsa hak sahipleri, yüzölçümü değişiklik gösteren plan yapılaşma koşullarına göre toplu yapı yapmaya uygun olan, birden fazla hissedarı bulunan arsaları elde etmiş oldu. Karaman'da 245 hak sahibinin arsa yerleri, çekilen kura sonucunda kesinleşti ve projenin ilerlemesi için önemli bir adım atılmış oldu.

TOKİ Müşterek Arsa Projesi, pek çok insanın uygun fiyatlarla ev sahibi olabilmesi için önemli bir fırsat sunuyor. Bu proje, hem konut ihtiyacını karşılamak hem de vatandaşlara ekonomik açıdan destek olmak amacıyla hayata geçirilmiş bulunuyor.

Projede yer alan hak sahipleri, kura sonuçlarını sorgulamak için TOKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Kura sonucuna ilişkin detaylı bilgilere ve hak sahiplerinin arsa yerlerine dair bilgilere TOKİ'nin resmi internet sitesinden erişim sağlanabilir.

Karaman'da gerçekleştirilen müşterek arsa belirleme kurasıyla birlikte, TOKİ'nin İlk Evim Arsa Projesi önemli bir adım daha atmış oldu ve vatandaşlara daha yaşanabilir ve ekonomik evler sunma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Kura sonucu sorgulamak için tıklayınız.