AK Parti milletvekili Aday adayı Ahmet Sevimli, ziyaret ve temaslar için gittiği her bölgede ilgi ve alaka ile karşılanıyor. Karaman'ın ve Çiftçilikle uğraşanların sorunun iyi bildiğini ve her gittiği yerde içimizden biri diyerek karşılanan sevimli, Karaman için ve sadece Karaman için çalışacağının sözünü veriyor.

Seçim bölgelerinde ziyaretlerine devam eden Ahmet Sevimli gösterilen ilgi ve alaka ya çok memnun kaldığını ifade etti. Karaman'ın ekonomisinin temel taşı olan tüm sektörlerin içinde aktif yer alan Ahmet Sevimli vatandaşlar tarafından beğeniliyor. Adayların genelde tek meslekten olmasına karşın Ahmet Sevimli çok yönlü bir kişi olarak görülüyor.

Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Sevimli aynı zamanda gıda sektöründe Karaman Ticaret Odası yönetiminde yer alıyor. 1996-2020 arasında aktif futbol oynayan Sevimli Karaman'da spor camiası tarafından da tanınan bir isim.

Bu hafta tüm ilçe ve beldeleri dolaşarak temayülde teşkilat mensuplarından destek isteyen Milletvekili Aday Adayı Ahmet Sevimli yerel teşkilatların kendisine olan ilgisinden memnun.