Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde, ÇELİKTAŞ, "Değişimi hep birlikte başlatacağız, Karamanımız 7 gün 24 saat yaşayan ve yaşanan bir şehir olacak" şeklinde açıklamalarda bulundu. Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda buluşan ÇELİKTAŞ, yerel yönetimde vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Abbas Mahallesi'nde gerçekleştirilen çat kapı ev ziyaretleri, Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan adayı ÇELİKTAŞ'ın ilgiyle karşılanmasıyla sonuçlandı. ÇELİKTAŞ, "İlimizin her mahallesinde çat kapı ziyaretleri yapıyoruz. Bugün de Abbas Mahallesindeki hemşerilerimize misafir olduk. Karamanımız 7 gün 24 saat yaşayan ve dinamik bir şehir olması gerekiyor. İlimizde değişimi sizlerle yapacağız. Karaman; sosyal, yaşayan, yaşanan ve dinamik bir şehir olacak. Gelin, hayallerimizi hep birlikte gerçekleştirelim" dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan adayı ÇELİKTAŞ'ın çat kapı ziyaretleri, seçim öncesi vatandaşlarla doğrudan iletişim kurma ve projelerini paylaşma fırsatı sunuyor. Adayın mahalle ziyaretlerinin, yerel seçimlere yönelik kampanya sürecindeki önemi büyük bir şekilde vurgulanıyor.