Başkan Kalaycı'nın "Karaman için canla başla" sloganıyla yürüttüğü sokak ziyaretleri kapsamında, yeni sanayi sitesinde esnafla buluştu. MHP İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, partililer ve meclis üyeleriyle birlikte esnafların isteklerini ve taleplerini dinleyen Başkan Kalaycı, aynı zamanda sanayiye araçlarını tamir ettirmek için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Esnafların ilgisiyle karşılaşan Başkan Kalaycı, ziyaret sırasında esnaflara teşekkür ederek şunları dile getirdi: "Üretken belediyecilik vizyonuyla halkımızın ve esnafımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda sürekli vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah hep birlikte şehrimizi daha güzel, daha yaşanabilir bir yer haline getirmeye devam edeceğiz. Halkımızın bizlere verdiği destek, gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz."

Başkan Kalaycı'nın sanayi sitesi ziyareti, vatandaşların beklentilerini doğrudan iletişim kurarak dinlemesi ve şehrin gelişimine katkıda bulunma çabalarını göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.