Üstün Başarı ve Ermenek ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı adından çokça söz edilen İYİ Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Atilla Zorlu, Karaman'ı TBMM'de en iyi şekilde ifade ederek, bu zamana kadar eksik kalmış, kenarda köşeda unutulmuş hizmetleri, Güzel Şehir Karaman'a yaptıracağını ve Karaman'ı layık olduğu seviyeye Karamanlı hemşerileri sayesinde hep birlikte getireceklerini ifade etti.

İYİ Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Atilla Zorlu; " Bir milletvekili düşünün, Milletvekili olduğu ilin sorunlarını TBMM'de dile getirmez ise, memleketi için hizmet götürmek için çalışmaz ise, Milletvekili olmanın ne amacı vardır. Yaşantım boyunca eğitime ve öğrenci yetiştirerek hizmet ettim. 2019 yılında Ermenek Belediye Başkanı adayı oldum ve Halkımızın teveccühü ile seçildim ve gece gündüz demeden hizmet etmeye çalıştım. Yine önce Allahın izni ve Genel Başkanımız Meral Akşenerin Kararı ile Milletvekili adayı olur isek, Karamanlı hemşerilerimizin de teveccühü olup bizleri seçerse biz, elimizde çanta değil, hizmet etmek için kolları sıvamış ve nerde eksik hizmet varsa onları tamamlamaya ve yeni hizmetleri Karaman'a kazandırmaya adayız" ifadelerini kullandı.

ZORLU PROJELERİ İLE ADAY

İYİ Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Atila Zorlu Karaman için yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi. Yenilebilir enerjiden tutunda birçok proje ile hazırlıklarını yapan zorlunun, dikkat çeken en önemli projelerinden biriside atanamayan öğretmenler ile ilgili. Zorlu atanamayan Türkiye genelinde 30.000 öğretmene iş bulma sözünü verdi.

Ermenek Belediyesi başkanlığı döneminde eğitim ve öğretime vermiş olduğu destek ile gönülleri kazanan Atila Zorlu’nun atanamayan öğretmenler ile ilgili olan projesi bile diğer adayları zora sokacağa benziyor.