Yeniden Refah Partisi, Karaman İl Teşkilatı'nın önderliğinde, Genel Merkez koordinasyonuyla düzenlenen bir basın toplantısı ile 30 Ocak 2024 tarihinde KENT OTEL'de adaylarını tanıttı. Yeniden Refah Partisi'nin 'Ahlaklı Belediyecilik' anlayışıyla öne çıkan adaylar, Karaman'ın il, ilçe meclis üyeleri, belde, ilçe ve il merkez belediye başkan adayları olarak basın mensuplarına tanıtıldı.

Açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Sayın Ahmet Taşkıran'ın yaptığı gecede, partinin vizyonu ve hedefleri vurgulanarak, "Ahlaklı Belediyecilik" ilkesiyle halka hizmet etmeye hazır oldukları belirtildi. Karaman İl Sorumlusu Sayın Eşref Yekdeş, Genel Merkez Bölge Sorumlusu Sayın Abdullah Şek ve Genel Merkez MKYK Üyesi Sayın Mustafa Sarı da açılış konuşmalarında partinin kararlılığına vurgu yaptılar.

Gecede, il ve ilçe meclis üyeleri tek tek tanıtılırken, Kazım Karabekir Belediye Başkan Adayı Sayın İbrahim Gür, Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Yasin Demirbaş, Ayrancı Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Büyükparmaksız ve Sudurağı Belediye Başkan Adayı Sayın Muzaffer Arslan sahne aldı. Son olarak, Karaman Merkez Belediye Başkan Adayı Sayın Durdu Elif Çeliktaş'ın tanıtımı yapıldı.

Karaman Merkez Belediye Başkan Adayı: Durdu Elif Çeliktaş

Hollanda'da 1974 yılında doğan Durdu Elif Çeliktaş, ilk ve ortaokulu Karaman'da tamamladıktan sonra Hollanda'da büyüdü. İki ülke arasında yaşayan Çeliktaş, 32 yıldır Karaman'da esnaf olarak tanınmaktadır. Evli ve üç çocuk annesi olan Çeliktaş, aynı zamanda minik bir toruna da sahiptir.

Çeliktaş, açıklamasında "Milli görüşü temsil eden, kadına değer veren Yeniden Refah Partisi teşkilatının içinde olmaktan onur duyuyorum. Yurt dışındaki belediyecilik anlayışını biliyorum, Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ın da desteğiyle 'Yeniden Refah' için geliyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi, adaylarıyla birlikte Karaman'da "Yeniden Refah"ı sağlamak ve halka hizmet etmek için kararlılıkla yola çıktı. Adaylar, Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla şeffaf, katılımcı ve adil bir yönetim vaat ediyor.