31 Mart, Yerel seçimlerine gidilen süreçte son günlere gelmiş bulunmaktayız” diyerek bir açıklama yapan İYİ Parti Karaman Belediye Başkan adayı Nihal Tümene, “İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olarak, basın ile gerçekleştirdiğimiz Aday ve Proje Tanıtım toplantısının üzerinden 50 gün geçti. Bu süre zarfında basın ve sosyal medya aracılığıyla olduğu kadar, bire bir gezilerimiz ile de hemşerilerimize kendimi tanıtma ve projelerimi açıklama fırsatı buldum. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu karşılık ve samimi yaklaşım bizlerin de inancını pekiştirdi. Çıktığımız bu yolda ne kadar haklı olduğumuzu, doğru bir belediyecilik yaklaşımı içerisinde olduğumuzu bize gösterdi.

İYİ Parti İl Başkanımız İsmet Hatipoğlu’nun da başından bu yana vurgulamış olduğu ‘İYİ Parti kurulurken, birisine seçim kazandırmak veya birisine seçim kaybettirmek gibi durumla kurulmamıştır. Bizler kimseyi hasım gören bir anlayışla davranmıyoruz. Bütün siyasi partilerin adayları çok saygın, bizim için sadece hizmet yarışı içinde olduğumuz arkadaşlarımız, dostlarımızdır. Karaman’da, İlçelerde ve beldelerdeki adaylarımız seçime hazır durumdadır. Bu dönemi biz İYİ Parti ailesi olarak en yüksek sonuca gidebilecek bir çalışma ile tamamladığımıza inanıyoruz. Karaman halkı en güzel kararı verecektir. Ve Nihal Tümene diyecektir’
Adaylığımın başladığı günden bu yana desteği ve deneyimi ile yanımda olan İl Başkanım Sn. İsmet Hatipoğlu başta olmak üzere, Belediye ve İl Genel Meclis adaylarımıza, İYİ Parti teşkilatımıza teşekkürü bir borç bilirim. 


İlimizin, önümüzdeki 5 yılını şekillendirecek olan yönetimin belirleneceği bu seçimin, huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini, Karamanımız için hayırlı olmasını dilerim” dedi.