Cihangir Lale: Köy ziyaretlerine devam ediyor, köydeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Lale, ‘Ova ve dağ köylerimizde il Özel İdaremiz-Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca ortak örnek köy projesi uygulayacağız. İmar planlı alanlar da alt yapısı tamamlanmış, modern konut,ahır ağıl ve iş yeri bulunan depreme dayanaklı örnek köy oluşumları yapacağız’.’’ dedi.
Köylerimizde meydana düzenlemesi yapıp meydanları parke taşı ile döşeyip meydanlarda çocuk oyun grupları,oturma alanları,köylerin günübirlik ihtiyaçlarına yönelik işyerleri vb. tesisleri yapılacak. Bu meydanlar aydınlatılıp gerekirse köylüler tarafından toplantı, taziye,düğün vb. faaliyetlerde kullanımına yönelik düzenleme yapılacaktır.
Kızık (eski adıyla Güdümen) köyünde seçmenlerle buluşan Cihangir LALE köyün gecçleri ve çocuklarının spor tesisi ve ya yapabilecekleri alan isteklerini kişisel sözüyle cevaplayan aday gençlerinde gönlünü almayı başardı.

Daha sonra: Akçeşehir kasabası ve Kızık (Güdümen) köyünü ziyaret eden Lale, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam etti.