Anadolu Gençlik Derneği gençliğin ahlaki yoksunluktan dolayı her geçen gün uçuruma sürüklendiğini; alkol, uyuşturucu kullanımında, suç işleme oranlarında istatistiki olarak büyük bir artış olduğu gözlemleyerek bu nedenlerden dolayı Anadolu Gençlik Derneği, örnek model olarak kabul edilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)?in hayatının gençler tarafından daha iyi okunarak algılanması gerektiğine inanarak buna bağlı ülkemiz sınırlarında bulunan bütün lise öğrencilerimize yönelik 2.si düzenlenecek olan Siyer-i Nebi yarışması yapılacaktır.
Sınav soruları, MGV yayınları tarafından hazırlanan Dr. Mehmet Sürmeli?nin Gaye İnsan Hz. Muhammed(s.a.s) isimli kitabından hazırlanacaktır. Kayıtlar sadece www.efendimizinizinde.com adresinden yapılacak, AGD dernek binasından kitap ve giriş kartları verilecektir. Sınav 20 Aralık 2014 Cumartesi Saat 11.00 de yapılacak olup, sınav sonuçları 31 Aralık 2014 Çarşamba gecesi Kazımkarabekir Kapalı Spor salonunda düzenlenecek olan Mekke?nin Fethi Gecesinde açıklanacaktır.
YARIŞMA ÖDÜLLERİ
? Siyer-i Nebi yarışmasında ödüllendirme 2 aşamalı olacaktır.
? İlde 1. Olan öğrencimiz AGD Şube Başkanlığımız tarafından Umre ile ödüllendirilecektir.
? İlde dereceye giren öğrencileri AGD Şube Başkanlıklarımız ödüllendirecektir.
? Türkiye geneli yapılan değerlendirme neticesinde ilk 10?a giren öğrenciler AGD Genel Merkez tarafından ödüllendirilecektir.
Karamanda Dereceye Giren Öğrencilere Verilecek Ödüller
· 1. UMRE
· 2. ULTRABOOK
· 3. LAPTOP
· 4. LAPTOP
· 5. NETBOOK
· 6. TABLET BİLGİSAYAR
· 7. TABLET BİLGİSAYAR
· 8. TABLET BİLGİSAYAR
· 9. AKILLI TELEFON
· 10. AKILLI TELEFON
· 11-20 ARASI DERECEYE GİRENLERE SÜRPRİZ HEDİYELER
Türkiye Geneli ilk 10?a giren Öğrencilere AGD Genel Merkezin vereceği ödüller:
? 1. 6.000 TL
? 2. 4.000 TL
? 3. 3.000 TL
? 4. 2.000 TL
? 5. Laptop
? 6. İpad New
? 7. Cep Telefonu
? 8. Fotoğraf Makinası
? 9. MGV Yayınları Ürünleri
? 10. Özel Kitaplık
SINAV BİLGİLERİ
| TARİH |
Kayıt Tarihleri | 20 Ekim ? 20 Kasım 2014 |
Kayıt yapılacak web adresi | www.efendimizinizinde.com adresinden kayıtlar yapılacak, AGD dernek binasından kitap ve giriş kartları verilecektir. |
Sınav Tarihi | 20 Aralık 2014 Cumartesi Saat: 11:00 |
Sonuç Açıklama | 31 Aralık 2014 Çarşamba (Kazımkarabekir Kapalı Spor salonu- Mekke?nin Fethi Gecesi) |
Sınav Sorularının hazırlanacağı kaynak kitap | Gaye İnsan Hz. Muhammed(sas) Dr. Mehmet SÜRMELİ |
Karaman AGD Şube Telefon | 0338 212 76 10 |



