Sosyal platformlarda da yerini alan seçim müziği ve klibi sosyal medyada beğeni topluyor. Seçim müziğini 45'lik plak şeklinde çıkarıp, hediye eden Mustafa Torun Gazetemize şu açıklamada bulundu.

      Karaman Belediye başkanımız ve aynı zamanda belediye başkan adayımız Olan Savaş Ağabeyimize YİNE YENİDEN bir seçim müziği daha hazırlayıp hediye ettik. "Yine" dememin sebebi 2019 yılında da seçim müziğini ben yapmış ve hediye etmiştim. Aradan geçen 5 yılın ardından yine bu sevince şahit olmak aynı duygularla daha da güzel daha da ileriye adımların atılması bizi hem gururlandırıyor hem onurlandırıyor. 
    
       Savaş başkanımız halkımızın sevgisini kazanmış, kutuplaşmaların hat safhaya ulaştığı günlerde belki de üzerinde kutuplaşılamayan tek isim diyebilirim. Her kesimden, her şekilde, her yaşta sevenlerinin bulunması bize daha da heyecan katıyor ve işte bu yüzden eserimizin adı UMUDUMUZ SAVAŞ KALAYCI. Çünkü Savaş Başkan gerek yerel yönetimlerdeki vazife, görev ve yetkileri ile gerekse şahsi kültürü bakış açısı ile kentimizin her kesimden her bir ferdine ayrı ayrı umut olmuş herkesle kucaklamış hemen herkesin derdine sorununa çare olmaya çalışmıştır. Alışılagelmişin dışında bir yönetim anlayışı ile yaptığı her işle her icraatle yüreklerimize âdeta su serpmiştir.
    
      Bu bağlamda kendisini çıkmış olduğu bu kutlu yolculukta yeninden tebrik ediyor yol açıklığı diliyor başarılarının devamını niyaz ediyorum. Kendisine buradan şu dizelerle seslenmek istiyorum; "Yürü, Yürü Savaş Başkan Kaldığın yerden, Bayrağı eline aldığın yerden" diyerek bir adım gerisinde daima emrinde olduğumuzu beyan ederek herkese esenlikler diliyorum...