Yaklaşık 15 yıl boyunca mesleki eğitim alanında önemli hizmetlere imza atan SERTÇELİK, sanayi esnafının sıcak karşılamasıyla karşılaştı.

SERTÇELİK’in sanayi ziyareti, esnaf ve ustalar arasında büyük ilgi gördü. Ustalar, Recep Hoca'nın sanayiye geri döndüğü yorumunda bulunarak memnuniyetlerini ifade ettiler. SERTÇELİK, ziyaret sırasında esnafın sorunlarını dinleyerek, onlarla yakından ilgilendi.

Recep SERTÇELİK, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Sanayiideki birçok ustanın yetişme sürecinde Mesleki (Çıraklık) Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptım. İşyeri duvarlarında asılı olan Kalfalık ve Ustalık belgelerinde imzam var. Aranızda olmaktan mutluyum" dedi.

Sanayi esnafı, içinde bulundukları durumu, karşılaştıkları sorunları ve beklentilerini Recep SERTÇELİK ile paylaştı. Esnaf, SERTÇELİK’in Belediye Başkanı adayı olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, parti farkı gözetmeksizin Recep Hoca'yı destekleyeceklerini belirttiler. SERTÇELİK, sanayi esnafının sert çelik gibi güçlü ve kararlı duruşunu bağrına bastı, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam etti.