14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için seçim çalışmalarına soluksuz devam eden Yeniden Refah Partisi Karaman İl Teşkilatı Karaman'ı karış karış gezmeye, çalmadık kapı bırakmamaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili Adayı Ahmet Taşkıran gece gündüz durmaksızın inandığı dava uğruna çalışmaya devam ediyor. "İnandık! Kazanacağız." sloganı ile milletin derdi ile dertlenen, milletin sıkıntılarını dinleyen, hem ülkemizin hem de şehirlerimizin projeleri elinde olan, ayağı yere basan çözüm önerilerinin bulunduğu bir teşkilat yapısıyla ve yönetim altyapısıyla her göreve hazır olduklarını dile getiren Taşkıran, milli görüşün artık mecliste temsil edilmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Değil tek bir gün, tek bir anın bile değerli olduğunu vurgulayan Taşkıran, Karaman'ın her bir noktasına ulaşıp projelerini, gelecek için atılması gereken adımları bir bir anlatıyor. Çaldığı her kapıda mutlu bir çift yüzle karşılanan Taşkıran, akıtılan her bir damla terin boşa olmadığını görmenin mutluluğunu vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili adayı Ahmet TAŞKIRAN ve beraberindeki yöneticiler Karaman Oto Galericiler sitesinde esnafın taleplerini dinledikten sonra ayrıldılar.