Atak İzcilik Spor Kulübü, çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle bilinen bir kulüp olarak öne çıkıyor. Bu kez, Çeküd Gönüllüsü olarak depremzedelerin yanında yer aldılar. İzciler, deprem bölgesindeki diğer izcilerin gönderdiği vefa dolu tohum toplarını, Selerek Köyü'ndeki mezarlıkta kullanılmak üzere bağışladılar.

Projenin içeriğini paylaşan Karaman Çeküd İl Temsilcisi Süleyman Çelik, "Deprem bölgesindeki kardeş izcilerden gelen vefa dolu tohum toplarını, yine bir vefa duygusuyla Selerek Köyü'ndeki mezarlıkla buluşturduk. Bu anlamlı projede yer alan Atak İzcilik Spor Kulübü üyelerine ve diğer gönüllülere büyük teşekkür ederiz" dedi.

Çocukların ve gençlerin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, sadece yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlandırmakla kalmayıp aynı zamanda çocuklara sosyal sorumluluk bilincini aşılamaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Atak İzcilik Spor Kulübü, gelecek nesilleri sosyal sorumluluk anlayışıyla yetiştirmeye devam ederken, bu tip projelerle topluma olumlu katkılarda bulunmaya devam ediyor.