Türkiye yüzyılı için bu seçimlerin tarihi bir fırsat olduğunu belirten Başkan Yıldızbaş konuyla ilgili yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Devletimizin birlik ve beraberlik ruhu çerçevesinde yükselerek ilerleyişi, vatanına gönülden bağlı hemşerilerimizin destekleriyle daha da güçlenecek ve hedeflerine ulaşacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi, tüm kadroları ile Türkiye’mizin huzurlu geleceği için görev almaya kararlıdır. Gerek deprem gerekse sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız olduğundan bu seçim süreci, daha sakin ve sağduyulu bir şekilde gerçekleşmek durumundadır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm kadroları bu bilinçle sahada çalışmalarını sürdürecek ve milletimizin umutlarını yeniden diriltecektir. Aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından, Genel Merkezimizce yürütülen aday belirleme safhası da bugün itibariyle tamamlanmıştır.

Bu kapsamda; 28. Dönem milletvekili seçimlerinde partimiz, Karaman ilinde 1 – Mahmut Ünüvar 2 – Turan Şener 3 – Soydan Evci isimleri ile seçim yarışına katılacaktır. Sürecin hepimiz için hayırlar getirmesini temenni eder, tüm hemşerilerimin adaylarımıza desteklerini talep ederim’’