Sevgili Hemşerilerim,

Sizlerin desteği ve hayır duası sayesinde, Karamanımızı tarihin en büyük yatırımları, eserleri ve kalkınma hamleleri ile tanıştırdık. Şimdi de, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Karamanımızda yeni bir sıçrama hamlesini hedef koyduk. Karamanımızdaki bütün hemşerilerimiz ve şehrin tüm paydaşları ile ortak aklı önceleyerek, istişare mekanizmasını her daim çalıştırarak hep birlikte Karamanımızı bölgesinde birçok konuda cazibe merkezi haline getirmek için projelerimizle birlikte bütün altyapılarımız hazır.

Memleketimizin en kritik seçimlerinden birisi olan 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, kararınızı doğrudan, DOĞRU ADAMDAN yana kullanacağınıza gönülden inanıyorum. Yüzyılın işini yirmi yıla sığdırdık. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan sorunlara rağmen, Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kadim Şehir KARAMANIMIZA, AK Parti İktidarımız aracılığıyla 38 milyar TL’nin üstünde yatırım getirdik.

Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda, Karaman’ın Yüzyılı söylemiyle, Tarım, Gıda, Sanayi, Ticaret, Turizm, Sağlık, Eğitim, Gençlik ve Sosyal Politikalar başta olmak üzere, bütün alanlarda Karamanımızın hak ettiğinden çok daha fazlasını alacağız ve projelerimizi, muhtarlarımız, basın kuruluşlarımız, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, sendikalarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ve tüm hemşerilerimizle birlikte uygulamaya koyup, hedeflerimize ulaşacağız. 14 Mayıs 2023 seçiminde, Karaman olarak ortaya koyacağımız SAĞLAM bir irade ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yapacağımız çalışmalarla, geleceğimiz olan gençlerimize daima büyüyen, kalkınma hamlelerini başarmış, bütün hizmet alanlarında rekabet edebilirlik, sürdürülebilirlik, girişimcilik ve gelişmişlik endekslerinde Karamanımızı daima en yukarılara taşıyacağız.

Türkiye Yüzyılı idealinde, Ankara-Karaman arasında kuracağımız SAĞLAM altın bir köprüyle, Karaman Yüzyılı hedefi için hep birlikte hareket edeceğiz diyor sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum