Vatandaş'ın 7'den 70'inin desteğini arkasına alan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Osman Sağlam, küçüğünden büyüğüne herkezin derdini dinledi. Renkli görüntülerinde yer aldığı ziyarette, Manyanlı Osman Sağlam, köyde yaşayan çocuklarla birlikte "bizde köyde çocukken, köpekleri beslerdik, doğa ile iç içeydik" ifadelerine yer verdi. 

Her gittiği köyden, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken, Anaların Hayır duasını alan, Vatandaşların kalplerine Taht kuran AK Parti Milletvekili Adayı Osman Sağlam,"Bizim İçim Karaman'ınımızın her insanı önemlidir. Bizler sizlerin hizmeti için varız."ifadelerine yer verdi.

Yapılan devlet yatırımlarını Ankara’dan takip ettiğini söyleyen Osman Sağlam “Burada güzel çalışmalara imza atacağız.  Ankara’da üst düzey politikacı ve bürokratlarla irtibata geçmeleri ve tüm kanalları zorlamaları ve Karaman'a, köylerimize hizmetin artmasını daha da çok sağlayacağız.. Yeni dönemde Karaman'ımızın kalan eksikleri tamamlanacak. Karaman’ı ihya edecek çalışmaları yakından takip edeceğiz.” ifadelerini kullandı.