TFF 3. lig 2. gruptaki lider Karaman FK, ligin 8. Haftasında Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Ergene Velimeşespor’la karşı karşıya geldi. 
Oynanan mücadeleyi Önder Turgay Demirdak yönetirken, Karamanoğulları taraftar grubu ise takımını yalnız bırakmadı. 

 

Kazansana

Karaman Futbol Kulübü maça istekli ve arzulu başladı. Yaptığı ataklar sonucunda temsilcimiz 30. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Karaman FK forveti Umut Dilek düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçerdi. Temsilcimiz akınlarını kesmeden, rakip kalede gol aramaya devam etti. Dakika 39'da bir penaltı daha kazanan Karaman Futbol Kulübü, Umut Dilek topu ağlara göndererek takımının ve kendisinin 2. golünü atmış oldu. İlk yarıda başka gol olmaz iken temsilcimiz soyunma odasına 2-0 öönde girdi.

handikap giriş

 

Maçın ikinci yarısında karşılıklı ataklar olsada iki takımda topu filelerle buluşturamadı ve maçı Karaman Futbol Kulübü 2-0 kazanarak çok önemli bir deplasmandan 3 puanla Karaman'a döndü. 

 

Teknik Direktör Zafer Hızarcı maç sonunda yaptığı açıklamada, "Her maç olduğu gibi bu maça da aynı ciddiyet ve önem ile çıktık. Zemin bizi zorlayan faktörlerin en başında geliyordu. Ama tepelere oynamak istiyorsanız, her faktörü yenmeniz gerekiyor. Çok şükür 3 puanın sahibi biz olduk. Buraya kadar gelen, bizi yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Aynı desteği haftasonu evimizde de göreceğimizden şüphemiz yok." dedi.

 

Deplasman galibiyeti ile puanını 22'ye çıkaran temsilcimiz, 30 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Kemal Kaynaş Stadyumunda ligde 11 puanla 6. Sırada bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak.