Süleyman Han'ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Büyük Karaman FK Taraftarları,

Geçen sene Iğdır'da yaşadığımız olumsuz olaylar ülkemiz ve futbol adına üzücü bir deneyim ve kara bir gündü. Yaşadığımız bu olayların üzüntüsü ve acısı hala içimizdedir. Yaşadığımız o günü, kazanmak uğruna yapılan futbol dışı şiddet olaylarını, hiç bir zaman unutmayacağız ve her mecrada dile getirmeye devam edeceğiz.

Ancak unutulmaması gereken bir gerçek var ki biz Karamanlıyız, Atatürk’ün Ata yurdunun çocukları, Yunus Emre’nin torunlarıyız. Yunus Emre'nin dediği gibi 'biz kimseye kin tutmayız, kamu alem birdir bize'. Çarşamba günü bu bilinçle tribünde yerimizi alarak futbolun sevgi ve saygının birleştirici gücünü unutmayalım, bu değerlere sadık kalalım.

Karamana gelen Iğdırlı futbolcu kardeşlerimiz ve yönetimi bizlerin misafiridir, her zaman olduğu gibi onları da en güzel şekilde ağırlayacağımızdan hiç kuşkuları olmasın.

Bu maçın, dostluğun ve fair play'in ön planda olduğu bir mücadeleye dönüşmesini temenni ediyor, tüm taraftarlarımızdan bu anlayışa uygun davranmalarını bekliyorum. Futbol, sevgiyi ve birlikteliği pekiştiren bir araç olmalıdır. Hep birlikte, sporun güzelliklerini yaşamak için tribünleri dolduralım.

Saygılarımla, Süleyman Han Karaman Futbol Kulübü Başkanı"