İşte bu etkinliklerin programı:

20 Ekim Cuma: Cuma namazının ardından Aktekke Camisi'nde saat 13.00'te Filistinli kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılınacak. Namazın ardından platform üyeleri ve katılımcılar basın açıklaması yapacak, hayatını kaybeden Filistinliler için dualar edilecek.

21 Ekim Cumartesi: Saat 11.00'de Cumartesi Pazarı'nda Filistin halkının yaşadığı zorlukları anlatan broşürler dağıtılacak. Halkın bilinçlenmesine katkı sağlayacak bir etkinlik.

22 Ekim Pazar: Sabahın erken saatlerinde, saat 06.20'de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi içerisinde yer alan Üniversite Camii'nde bir sabah namazı buluşması ve dua programı gerçekleştirilecek.

23 Ekim Pazartesi: Saat 10.30'da Cumhuriyet Parkı'nda bir resim sergisi açılacak. Sergi, Filistin halkının yaşadığı olayları ve duyguları ifade eden eserlere ev sahipliği yapacak.

24 Ekim Salı: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi içerisinde, saat 10.30-16.30 saatleri arasında üç gün boyunca bir bilgilendirme standı ve resim sergisi ziyaretçilere açık olacak.

25 Ekim Çarşamba: Şehir merkezinde, gündüz boyunca Filistin halkının yaşadığı zorlukları anlatan broşürler dağıtılacak.

26 Ekim Perşembe: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi saat 12.30'da Üniversite Kütüphane önünden SKS önüne kadar bir yürüyüş düzenleyecek. Bu yürüyüş, Filistin halkına destek ve dayanışmanın bir göstergesi olacak.

27 Ekim Cuma: Saat 20.00'de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda "Kudüs Programı" düzenlenecek. Program, Filistin halkının yaşadığı zorlukları ve Kudüs'ün önemini anlatan konuşmaları içerecek.

Karaman Sivil Toplum Platformu, Filistin halkına destek ve dayanışmayı vurgulayan bu etkinliklerle, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının mağdurlarına destek olmayı amaçlıyor. Platform, tüm duyarlı vatandaşları bu etkinliklere katılmaya ve Filistin halkının yanında durmaya davet ediyor.