CHP’YE HER ATILAN OY PKK’YA GİDECEĞi iDDiA EDiLDi

PKK’nın sözcüsü olan HDP’nin, Türkiye’nin 81 vilayetinin 80’inde il ve ilçe teşkilatı varken, Sadece Karaman’da HDP il binası olmaması Karaman ve Tükiye için bir gurur olmuşken, Karamanlının milliyetçi ve dik duruşundan dolayı buraya il binası açamamıştı. Ama Millet ittifakı adı altında 7’li Masa’nın bir ortağı olan ve PKK’ya kucak açan Cumhuriyet Halk Partisi, Karaman’da adete HDP propagandası yapıyor. Halkı Vatanseverlikle ve milliyetçilikle kandırma ve ikna etme dolambaçlarına girdiği görülmekte.

Bebek katili terör örgütü PKK'nın yöneticileri, her gün yayımladıkları videolarda, yedili masanın cumhurbaşkanı adayına oy istiyorlar.

Kendilerini muhafazakar olarak nitelendiren partilerin de Millet İttifakı'nda yer alıyor. Bu 4 parti, bu kararı (ortak liste) almadan sadece bir gün önce terör örgütünün elebaşlarından Mustafa Karasu, örgütün kanalına verdiği röportajda, yedili masaya akıl veriyor ve seçimlere ortak listeyle girmeleri gerektiğini ifade ediyor. Böyle bir masanın, iktidara gelmesine Karamanlılar vesile olmak istemediklerini verdikleri tepki ile ortaya koyuyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri nedeni ile Karaman’da CHP Milletvekili adayları, çarşı ve Pazar esnafı gezileri sürdürürken, Pazar esnaflarından bazıları CHP Milletvekili adaylarına “vatan haini” olarak bağırarak tepkilerini gösterdiler. CHP Milletvekili adayları ve Millet ittifakı il başkanları gördükleri tepki üzerine kısa sürede Pazar alanını terk etmek zorunda kaldılar.

Vatandaş’a ceviz kabuğunu doldurmaz vaatlerde bulunan ve vatandaştan oy alana kadar sözde Milliyetçi görünen CHP Milletvekili adayları ve onun şakşakçıları olan millet ittifakı il başkanları halkın milli ve maneviyatı üzerinden seçim ve geçim çalışması yaptıkları kamuoyu tarafından iddia ediliyor.

CHP Karaman 1. Sıra Milletvekili adayı olan ve mevcut milletvekili İsmail Atakan Ünver ise, millet İttifakı’nda olan ve Her sene Mekke'nin Fethini kutlayan Saadet Partililere "Cahiller" diyen Fetih düşmanı Atakan Ünver, sırf oy almak için Vatandaş’a şirin görünmeye çalışıyor.

Karamanlının milliyetçiliğini dalga konusu eden CHP Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver, şimdi ise Milliyetçilikten söz etmeye başladı. Her gittiği ziyarette Vatandaş’ın tepkisi ile karşılaşırken, Karamanlı vatandaşların CHP’ye “işte geliyor CHPKK’lılar” ifadeleri kullandığı ve HDP’nin il teşkilatı olarak vatandaş tarafından adlandırıldığı öğrenildi.