TOKİ Karaman kura çekimi için geri sayım sürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ucuz konut projesinde başvuruların tamamlanmasıyla beraber başlayan kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. 

TOKİ sosyal konut projelerine yoğun ilgi gösterilmesinin ardından 8 milyon kişinin başvuru gerçekleştirdiği açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde bazı illerde ise temel atma törenleri gerçekleştirildi. Kura aşaması ise bazı iller için tamamlandı. Kuralarda sıradaki il ise Karaman olacak.

Karaman TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Karaman TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimi tarihi 1 Aralık 2022 Perşembe günü olarak duyuruldu. 

Karaman Akçaşehir 2. etap 150/250.000 Sosyal Konut Projesi kurası 1 Aralık 2022 Perşembe günü  saat 13:00'de Kazım Karabekir Kapalı  Spor Salonunda yapılacak.

Karaman Merkez 340/250.000 Sosyal Konut Projesi kurası ise yine aynı tarihte 1 Aralık 2022 Perşembe günü saat 13:00'deKazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Kura çekimini canlı olarak izleyemeyecek olan kişiler ise çekiliş tamamlandıktan sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden sorgulama yapabilecekler.

 

BAŞVURU ÜCRETİ İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

"Başvuru dönemi içinde" başvuru bedelini alarak başvurusunu iptal edebilir. Daha sonra asil hak sahibi olmayanların başvuru bedelleri kuradan sonra 5 işgünü sonra iade edilecek. Başvurusu iptal edilenler de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecekler.