6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen EMITT fuarı, turizm sektörünün önemli aktörlerini bir araya getirdi. Karaman Belediyesi standı, şehrin zengin tarihi ve kültürel mirasını sergileyerek yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Fuarın 7. Salonunda, 7401 numaralı bölümde yer alan Karaman Belediyesi standı, ilin tarihi ve doğal güzelliklerini en iyi şekilde tanıttı. Stand, ilk günden itibaren il valileri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, turizm profesyonelleri ve vatandaşlar gibi geniş bir ziyaretçi kitlesi tarafından ilgiyle karşılandı.

Karaman Belediyesi yetkilileri, fuara katılan herkese Karaman'ın eşsiz güzelliklerini ve turizm potansiyelini tanıtmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirttiler. Stand, fuarın son günü olan 9 Şubat Cuma günü saat 19.00'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

EMITT Fuarı, Karaman'ın turizm alanındaki potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtmak ve şehrin turizmdeki yerini güçlendirmek adına önemli bir platform sağlıyor.