Karaman FK bugün düzenlediği basın toplantısında yeni Teknik Direktör Şaban Yıldırım'ı tanıttı.

“Sezon sonunda bir üst lige çıkarak bu hedefimizden de asla taviz vermeyeceğiz” diyen Karaman FK Onursal Başkanı Ali Han "Konu ne Han Kardeşler ne Ahmet ne Mehmet. Kendi egolarımızı bir kenara koyup şehir için mücadele edelim." dedi.

Egolarımızı bir kenara koyalım

Başkan Mehmet Ali Han konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bir sene içerisinde takriben ligden düşmüş görünen bir takımı ligde kalıp bu sene de ligin zirvesinde bir takımımız var. Karaman FK hedefinden hiç şaşmadı. Biz şaşmadık. Bunu Karaman halkı bilsin. Sezon sonunda bir üst lige çıkarak bu hedefimizden de asla taviz vermeyeceğiz. Konu ne Han Kardeşler ne Ahmet ne Mehmet. Amaç burada Karaman FK. Bazı şeylerimizden fedakârlık yapalım. Kendi egolarımızı bir kenara koyalım. Karaman’ın marka olması için Karaman’ın iyi bir yerlere gelmesi için Karaman’ın bir üst lige çıkması için bu şehir için mücadele edilmesi taraftarıyım. Biz gece gündüz çalışıyoruz. Karaman FK’nın varmak istediği yere varacağına hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah bu takım bir üst lige çıkacak.

“HOCA SEÇİMİMİZ HİÇ KOLAY OLMADI”
Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han hoca seçiminde zorlandıklarını belirterek, “En az 100 tane hoca ile irtibata geçtik, telefonlarımız bu dönemde hiç susmadı. Şaban hoca konusunda doğru bir karar verdiğimize inandık. Şaban Yıldırım hocamızı biz isteyerek getirdik, hocamız bize ve Karaman halkına emanettir. Karaman Futbol Kulübü için kim bir şey yapmak istiyorsa biz her zaman yanında olacağız. Karaman halkı, hocamız ve biz kenetlenerek hedefimize yürüyelim.” dedi.

“KARAMAN FK HAKKINDA BİLGİ EDİNDİKÇE BURAYA DAHİL OLMA İSTEĞİMİZ ARTTI”
Karaman Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü Şaban Yıldırım basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Bizim buraya dahil olmamızda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Karaman’da olmak benim için çok memnuniyet verici ama sürpriz de oldu. Çünkü burası benim aklımda olan bir yer değildi. Tabiki de 3. Ligde neler oluyor takip ediyoruz. Karaman FK hakkında bilgi edindikçe buraya dahil olma isteğimiz arttı. Ben ekibimle beraber Karaman FK’da bir vizyon gördük, bir hedef gördük. En önemlisi de hedefe gidecek bir ekip gördük. İzlediğimiz kadarı ile Karaman FK sahada iyi işler yapabilen bir ekip. Başkanlarımın vizyonu ve istediği doğrultusunda bu takım bize ümit verdi. Başkanımızla yaptığımız görüşmelerde hem şimdiki zamanı ve gelecekte neler yapabileceğimizi konuştuk. İyi sonuçlar geldikçe, geleceğe kurduğumuz planlar daha kolay hedefe ulaşacaktır. Karaman’ın iyi bir potansiyeli olduğunu gördüm ve taraftarının her yerde takımını desteklediğini gördüm. Başarı geldikçe bu şehir daha fazlasını yapacaktır. Bütün bunlar bizi buraya çekti, burada olduğumuz için ben ve ekibim oldukça mutluyuz. İnşallah sezon sonu da taraftarımızın arzuladığı yere gelmiş oluruz. Karaman’ın grubunda oldukça güçlü rakipleri var, o rakipleri yenebilmek için birlik beraberlik en önemli gücümüz.” sözlerine yer verdi.