Karaman FK. & Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocukların morallerini düzeltebilmek ve dayanışmayı arttırmak için "Haydi Maça, Oyuncaklar Sahaya" kampanyasını başlattı.

Karaman Futbol Kulübü 12 Mart Pazar Günü Saat: 14.00’de, Kemal Kanyaş Stadyumu’nda Kınay Bulvarspor’u ağırlayacağı maçta sahaya atılacak pelüş oyuncaklar depremden etkilenen çocuklara gönderilecek.

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Sn. Süleyman HAN tüm Karamanlıları pelüş oyuncaklarıyla birlikte maça davet etti.

Depremzede çocuklara oyuncak kampanyası

Başkan HAN; “Sevgili Karamanlılar, Karaman Futbol Kulübümüz, Kınay Bulvarspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın güzel bir özelliği var. Depremlerden en çok etkilenenler çocuklarımızın yaralarını biraz daha hafifletmek için onlara oyuncak götüreceğiz. Bütün halkımız bu kampanyanın parçası olsun istedik. Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak maçın seremonisinde sahaya pelüş oyuncaklar atacağız. Yanınızda pelüş oyuncakları getirmeyi unutmayın. Bu sosyal sorumluluk projesi sonrası oyuncakları toplayarak sizin adınıza deprem bölgesindeki çocuklarımıza hediye edeceğiz. Bütün Karamanlıları bu kampanyaya destek için maça bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Not: Müsabakanın bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacaktır.