Yeni Karaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın orta hakemi Ankara Bölgesi'nden B Klasman hakemi Onur Bingöl oldu. Bingöl'ün yardımcılıklarını Ankara Bölgesi'nden B Klasman yardımcı hakemi Hüseyin Can ve Kayseri Bölgesi'nden B Klasman yardımcı hakemi Furkan Ulu yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Kırşehir Bölgesi'nden Osman Köksaldı oldu. Gözlemci olarak ise Koray Tan görev aldı.

Karaman FK, şu kadroyla sahaya çıktı: Hayurllah Mert Akyüz, Apler Tursun, Mete Yıldız, Ahmet Furkan Özcan, Anıl Batın Aydın, Anıl Gözütok, Erdem Dikbasan, Ömer Faruk Gümüş, Berkan Burak Turan, Artun Akçakın ve İbrahim Can Köse.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. Ancak ikinci yarıya daha iyi başlayan Karaman FK, dakika 74'te Artun Akçakın'ın attığı golle öne geçti ve maçı 1-0 kazandı. Bu galibiyetle Karaman FK, önemli bir müsabakadan 3 puan çıkarmayı başardı.

Karaman FK, bir sonraki maçında 4 Şubat Pazar günü saat 14:00'da Dağlıgan Stadyumu'nda 68 Aksaray Belediye Spor'u konuk edecek.