Maçın orta hakemliğini Trabzon Bölgesinden B Klasman hakemi Furkan Aksuoğlu üstlendi. Aksuoğlu'nun yardımcılıklarını Zafer Gayretli ve Kerem Kalkan yaparken, 4. hakemlik görevini Kemal Ögen üstlendi.

Karaman Futbol Kulübü, ilk düdüğün ardından rakibi karşısında önde baskılı bir oyun sergiledi. İlk gol dakikalarca gelmese de, 17. dakikada İbrahim Can Köse'nin kullandığı duran top sonucunda Ahmet Furkan Özcan'ın attığı golle öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan temsilcimiz, ikinci yarıya da baskılı başladı.

Teknik direktör Cihan Erdil'in ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyununu sürdüren Karaman Futbol Kulübü, 90+6. dakikada Ömer Faruk Gümüş'ün attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Rakip 24 Erzincanspor, maç boyunca etkili olmaya çalışsa da Karaman ekibinin sağlam savunması ve kalecisi Hayrullah Mert Akyüz'ün performansıyla gol bulamadı.

Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, aldığı bu galibiyetle önemli bir avantaj elde etti. Bir sonraki müsabakada 26 Kasım Pazar günü saat 14:00'te Fethiye İlçe Stadyumu'nda Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek. Karaman Futbol Kulübü'nün bu başarılı performansını sürdürüp, gelecek maçlarda da aynı tempoyu koruması bekleniyor.