Karaman FK, maça stadyumu dolduran seyircisinin desteği ile çok hızlı başladı. Sayısız gol pozisyonuna giren temsilcimiz meşin yuvarlığı çizgiden geçiremedi. Baskıyı artıran karaman FK ilk yarı 3 gol buldu ama bu goller yan hakemin bayrağına takıldı. Yardımcı hakeme ilk yarı taraftarın ve Zafer Hızarcı'nın yoğun tepkisi oldu. İlk yarı da gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlik ile girdi.  
2. yarıda Elazığ Karakoçan kontra ataklar ile önemli pozisyonlara girdi ama kaleci Mertcan Dağlı kalesinde devleşerek rakibe gol izni vermedi. Dakika 50'de Ensar Kemaloğlu orta sahadan kaptığı topta 2 rakip oyuncusunu geçerek 30 metreden inanılmaz bir gol attı ve Karaman FK'yı 1-0 öne geçirdi. Elazığ karakoçan FK bu golden sonra baskı kurmaya çalışsada pek etkili olamadı ve maç 1-0 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.
Karaman FK bu galibiyet ile puanını 9'a çıkartarak grupta liderliğini sürdürdü. Karaman FK 24 Eylül Cumartesi günü deplasman da saat 15.00'da Kahramanmaraşspor'a konuk olacak.