Başhekim Doç. Dr. Halil İbrahim Taşçı, yeni alet alımının ardından yaptığı açıklamada, "Hastanemize yapmış olduğumuz bu alım ile birlikte tüm cerrahi branşlarda yapılacak olan operasyonlar için kullanmakta olduğumuz aletler arasına yenilerini ekledik. Hastane yönetimi olarak bizim önceliğimiz, Karamanlı vatandaşlarımızın en üst düzeyde sağlık hizmeti alabilmesidir. Mesai arkadaşlarımızla birlikte bu çaba içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Bu aletlerin hastaneye kazandırılmasında büyük destek sağlayan kişilere teşekkür edilerek, Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Saray SEKA-SAR Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sami Özdağ, Bifa Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu ve Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru'ya minnettarlık ifade edildi.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölge halkına daha iyi sağlık hizmeti sunmak ve cerrahi operasyonlarının kalitesini artırmak için bu yeni cerrahi aletlerle donatılmanın heyecanını yaşamaktadır. Bu adım, hastanenin sürekli olarak iyileşmeye ve toplumun sağlık ihtiyaçlarına cevap vermeye olan bağlılığını göstermektedir.