Karaman'da İYİ Parti İl Başkanı ismet Hatipoğlu, Milletvekili Aday adaylarını vatandaşın içine katmak yerine kurumları ziyaret ettiriyor. Seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen İYİ Parti il Başkanı HATİPOĞLU, aday adaylarını neden halk gezisine değil de kurum gezisine çıkarıyor tartışma konusu oldu.

İYİ Parti tabanından ve bazı vatandaşlardan yoğun tepki alan  "Milletvekilini Kurumlar mı? Yoksa vatandaş mı? belirliyor" şeklinde tartışmalar gündeme konu oldu. İYİ Parti Karaman il Başkanı Hatipoğlu, geçmiş dönemlerde de başka siyasi bir partide de il başkanlığı görevi yürütürken, üst üste başarısızlıklarından dolayı istifa etmiş ve partiden uzaklaştırılmıştı. Yİne aynı başarısızlıkları İYİ Partide de devam ettireceği vatandaş tarafından iddia edilirken, Karamanlı seçmen İYİ Parti İl Başkanı Hatipoğlu için,  " o varsa biz yokuz, yerinde iyi olsun" ifadeleri ile tepkilerini belli etmeye şimdiden başladı.

Bu yüzden halkın İYİ Partiye değilde iyi partinin Karaman'daki il yönetiminden rahatsız olan Karamanlı vatandaş, Tepkilerle karışılaırız düşüncesi ile mi? İYİ Parti Karaman Milletvekili Aday adaylarını vatandaşlara değilde kurumlara tanıtmıyor? En kısa sürede İYİ Parti Karaman il yönetiminin, Milletvekili aday adayı olan isimleri vatandaş ile buluşturmalarını bekliyoruz.

Tabanda ve Karamanlılar tarafından ağır kırılmalar olan İYİ Parti Karaman il teşkilatı Sevmedikleri kişileri, kurumları ve hatta vatandaşları ambargolar uygulamaya çalışarak sindirme çalışmaları yapıldığı idda edildi.. Hatta il yönetiminden bazı kişilerde, Siyasette birleştirici ve barışçıl olma gayreti içerisinde değilde, bir yerlere hoş görünme ve birilerinede aba altınsan sopa gösterme çabası içine girmiş bile şimdiden.