Toplantıya, AK Parti MKYK üyesi Ahmet Demircan, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti Milletvekili Aday Adayları, Mahalle ve Köy Başknaları, Teşkilat mensupları katıldı.
AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, yaptığı konuşmada, `Hızla seçime doğru gidiyoruz. Neler yaptık, neler yapabiliriz, neler yapmalıyız. Tüm bunları gözden geçirmek için bir araya toplandık. Önümüzdeki seçim sürecine hazır olmalıyız.
Gerçekten de Türkiye?nin bugünü yarından çok farklı, yarınlarımızda bugünden çok farklı ve daha güzel olacak. Yapılan çalışmalar ile hedeflenen ve hedefine ulaşan projeler ile, yatırımlar ile artık yepyeni bir Türkiye var. Artık bölgesinde ve dünyada çok önemli ve etkin bir rol üstlenmiş, sözüne ve eylemlerine itibar edilen, gücü artan bir Türkiye var.
Ancak bunlar yeteri değil. Biz bu icraatların devamını getirmek mecburiyetindeyiz. Bundan sonra önümüzde çok daha önemli bir süreç başlıyor. Bizim 2023 ve akabinde 2071 vizyonumuz var. 2015 Genel Seçimleri bu anlamda çok önemli.
Ben İl Başkanı Adayı olacağımda Başbakanımıza Plakamız 70, oyumuz % 70 demiştim, Başbakanımızda, Başkanım o eskide kaldı, şimdi % 80?leri geçmeniz gerekiyor demişti. Teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle seçimlere tüm hızımızla hazırlanıyoruz. Çabalarımız ve halkımızın da desteği ile 2015 Genel Seçimleri?nden %80 başarıyı elde edeceğimize yürekten inanıyorum.
Ayrıca Milletvekilliği boyunca Karamanımızı karış karış gezen, cep telefonunu 24 saat açık tutan, halkımızın dertleriyle dertlenen, birçok hizmette imzası bulunan, Milletvekilimiz Mevlüt Akgün Beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum? dedi.
MKYK üyesi Ahmet Demircan ise Milletimizin kendi eliyle anayasa yapması için, kapı kapı gezeceğiz, AK Parti 1 milyar mazlum milletin umudu, bizim başarımız onların umutlarını yeşertiyor, 7 haziran seçimlerine öyle bakın, öyle çalışın. 7 Haziran seçimlerinde Yeni Anayasa, başkanlık sistemi önceliğimiz, istikrar olmayan yerde ülke kalkınmaz.
İl Teşkilat Başkanı Mesut Soyfidan Mahalle ve Köy Başkanlarına Teşkilat içi Eğitimi verdi.






