Paylaşımda, "AK Belediyeler" başlığı altında çevre yolu, köprülü kavşaklar, hızlı tren, şehir stadyumu, devlet hastanesi, tıp fakültesi, polis okulu, spor salonları, doğalgaz, duble yollar gibi devletin her şehre yapması gereken yatırımların AK Parti belediyeleri tarafından yapılmış gibi gösterilmesi dikkat çekti.

Diğer alt başlıkta ise karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın Belediye imkânları ile hiçbir yatırım yapılmamış gibi gösterilmesi Karamanlılar arasında büyük tepki çekti. Savaş Kalaycı'ya ayrılan bölümde ise şehir parkı, pestelma, kaldırım boyama ve lambalara LED ışık gibi hizmetler sanki hiç gerçekleştirilmemiş gibi sunuldu.

Ancak, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen birçok hizmet bulunmaktadır. Bunlar arasında Yüzüncü yıl Şehir Parkı, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Masal Park, Hayvan Pazarı, Çocuk Oyun köyü ana kucağı, Drift alanı ve Maket Hava aracı pisti gibi birçok proje yer almaktadır. Ayrıca AK Parti döneminde atıl durumda olan Yeşildere İçme Suyu Arıtma Tesisi aktif hale getirilmiş, Hayvan Barınağı genişletilerek Pati Köy projesi ve bir çok proje hayata geçirilmiştir.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, göreve başladığı günden beri şehrin ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaktadır. Özellikle pandemi döneminde hem sağlık alanında mücadele ederek hem de şehrin sosyal ve fiziki altyapısını geliştirmek için çaba sarf etmiştir.

Savaş Kalaycı'nın hizmetleri, sanki hiçbir şey yapılmamış gibi gösterilmesi, hem kendisine hem de Karaman halkına yapılmış bir saygısızlıktır. Ayrıca devlet yatırımlarının AK Parti belediyeleri tarafından yapılmış gibi sunulması da vatandaşlar arasında büyük bir tepkiye neden oldu