Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mustafa SARI, İl Sorumlusu Eşref YEKDEŞ, Karaman İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN, Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif ÇELİKTAŞ, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat ÖZKAN, ilçe ve belde belediye başkan adayları, ilçe ve belde teşkilat başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılış töreni büyük ilgi gördü.

Yeniden Refah Partisi Karaman Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat ÖZKAN, seçimlerden başarıyla çıkacaklarına olan inançlarını dile getirdi. ÖZKAN, partinin Karaman'da güçlü bir şekilde temsil edildiğini ve halkın değişim isteğine uygun olarak Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturacaklarını vurguladı.

Parti İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN, Karaman'ın değişime hazır olduğunu belirterek, 31 Mart'ta Milli Görüş belediyeciliğini şehre getireceklerini ifade etti. TAŞKIRAN, "Bugün burada toplanmamız, Karaman'ın değişim ve Milli Görüş belediyeciliği istediğinin bir göstergesidir. Bizler, halkın taleplerini dinleyerek şehri daha yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Sorumlusu Eşref YEKDEŞ ise yaptığı konuşmada, Karaman'ın Milli Görüş belediyeciliğiyle kazanma zamanının geldiğini vurguladı.

Belediye Başkanı adayı Durdu Elif ÇELİKTAŞ ise birlik ve beraberlik içinde şeffaf bir yönetim anlayışıyla sorunları çözeceklerini belirtti. ÇELİKTAŞ, "Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için hazırız. Projelerimizle, Karaman'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" dedi.

Geçmişten örnekler veren Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mustafa SARI ise hizmet anlayışlarını ve partinin misyonunu vurguladı.

Açılış töreninin ardından katılımcılara lokma ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Yeniden Refah Partisi'nin Karaman'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, seçim çalışmalarının hız kazandığı bir dönemde gerçekleşti ve partinin Karaman'daki varlığını güçlendirmeyi amaçladı.