AK Parti'de aday adaylığı başvurusunda son gün başvuruları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Başkanlık için yarışacak olan aday adayları başvuru süresinin bitmesine saatler kala başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyor. Karaman AK Parti'de mevcut Karaman Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Alanlı Karaman Belediye başkan aday adayı oldu.

Mali Müşavir Hüseyin Alanlı AK Parti İl Başkan Murat Öztürk'e başvuru belgelerini teslim etti

Alanlı, şu açıklamalarda bulundu;

"SAYGIDEĞER HEMŞEHRİLERİM"

Yaklaşık 20 yıldır mali müşavir olarak Karaman’ımıza hizmet etmekle birlikte, Karaman Belediyesinde belediye meclis üyeliği yapmaktayım. Ayrıca çeşitli ihtisas komisyonlarında yer almış olup, şuanda plan ve bütçe komisyon başkanlığı görevini sürdürmekteyim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdari Seçimleri’nde, Karaman Belediye Başkanlığı için AK PARTİ’mizden adaylık başvurusunda bulunmaktayım.
Rabbimizin nasibi ve değerli hemşerilerimizin teveccühü ile belediye başkanı olduğumda, ekibimizle birlikte belediyecilik alanında büyük bir sıçramaya hep birlikte şahitlik edeceğiz. Karaman’ımızı, Türkiye Yüzyılı Hedefleri noktasında hak ettiği noktaya birlikte taşıyacağız.
Büyük bir istişare kültürü içerisinde nitelikli kadrolarımızla birlikte, belediye çalışanlarımıza adaletli ve huzurlu bir çalışma ortamı tesis edeceğiz. Karaman Belediyemizin kurumsal altyapısını yeniden oluşturarak, sürdürülebilir kalkınmanın yolunu açacağız.
Karaman’da faaliyet gösteren bütün meslek odalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, muhtarlarımızın ve özellikle gençlerimizin katılımıyla çalışmalarımızda etkileşim oluşturarak; bütün hemşehrilerimizi karar alma süreçlerine dahil ederek birlikte yönetim modelini oluşturacağız. Bunun sonucunda, şeffaf ve hesap verebilen bir belediyecilik anlayışını Karaman’ımıza kazandırmış olacağız.
Belediyeciliği sadece çöp toplayan, asfalt ve kaldırım yapan hizmet anlayışından çıkaracağız. Yönetim erkleri ile güçlü bir köprü kurarak şehrimizin ekonomisine, turizmine, tarımına, aile yapısına ve gençliğine yapacağımız yatırımlarla; lokomotif olan bir belediye vizyonunu daha sonra açıklayacağımız projelerimiz ile ortaya koyacağız.
Bu vesileyle yapmış olduğum başvurunun devletimize, milletimize ve Karaman’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Saygılarımla…"