Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Doğan Yeğin; "Başarı Eğitim Kurumları olarak 19 Haziran 2020?de okulların tatile girmesiyle birlikte 6 Temmuz`da başlayacak yaz okulu organize edeceğiz. Öncelikle okulumuz öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilere yönelik olacak bu çalışmada öğrencilerimizin eğlenerek dinlenmesini ve hoş vakit geçirmelerini sağlayacağız.


Yaz Okulumuz Kuran-ı Kerim ve Spor olmak üzere 2 paketten oluşmaktadır. Bu paketler içerisinde Fen Laboratuvarı, Maker Uygulamaları, Yüzme, Görsel Sanatlar, Masa Tenisi, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol Futbol ve Buz Pateni gibi etkinlikler ile derslerimiz mevcuttur.


Yaz okulumuzda öğrenci malzemeleri, kahvaltı, öğle yemeği ücretleri paket ücretlerine dahildir. Servis ücreti dahil değildir.


Yaz okulumuz 6 Temmuzda başlayacak olup 31 Temmuzda sona erecektir.


Okul içerisinde Covid 19 nedeniyle gerekli tüm önlemler alınmış olup sınıflardaki kontenjanlar fiziki mesafe kuralına uygun olacak şekilde dizayn edilmiştir.


Alanında uzman öğretmenlerle yapacağımız bu çalışmanın programı ile ilgili tüm sorularınız için görevli öğretmenlerimizden ve okulumuzdan bilgi alabilirsiniz" dedi.


İrtibat:

0338 214 67 11