Yönetimin aldığı karar sonrası Karaman Futbol Kulübü Yöneticisi Mesut SOYFİDAN açıklamalarda bulundu ve bu renklere gönül veren herkesi maça çağırdı.

Açıklamada: “Pazar Günü evimizde Turgutluspor müsabakası ile sezon açılışımızı yapacağız. Lige kazanarak başlamak istiyoruz. Karaman Halkımızı ve Karamanoğulları Taraftar Gurubumuzu Kemal Kaynaş Stadyumu’na bekliyoruz. Biletler yönetimimiz tarafından satın alınmış olup girişler ücretsiz olacaktır. Şehrimizdeki Siyasi Partilerle, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, Derneklerle ve siz değerli Karaman Halkıyla her zaman birlik ve beraberlik içeresinde olacağız.

Ortak davamız Karamanspor. Siz değerli Karaman Halkı ile kenetlenerek ve bütünleşerek sezon sonuna kadar hep beraber omuz omuza sonuna kadar takımımıza destek olarak sezon sonu hak ettiğimiz başarıya ulaşacağız. Başaracak gücümüz var. Önemli olan taraftarımızın itici gücü.

 

   Umuyorum ki lige kazanarak başlayacağız. Güzel bir başlangıç istiyoruz. Pazar günü oynanacak olan maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Güzel, sakatlıksız, başarılarla dolu bir sezon inşallah bizlerle olsun." dedi.