Türkiye Kaykay Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası 2. Etap yarışmaları, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu yanında yer alan Kaykay Park’ta başladı.

2-4 Eylül 2022 tarihleri arasında süperbetin sokak disiplininde gerçekleştirilecek şampiyonada 28’i erkek 5’i kadın olmak üzere toplam 33 sporcu birincilik mücadelesi verecek. 3 gün sürecek şampiyonada 2 Eylül Cumartesi günü elemeler ve yarı final, 4 Eylül Pazar günü ise final yarışmaları yapılacak.

Karaman’da spor şöleni yaşandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “İlimiz iki önemli spor organizasyona ev sahipliği yapıyor. Her iki şampiyonada sporseverlerimizin yoğun ilgisi eşliğinde başladı. İlk etabı Ankara’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası’nın ikinci etabına ise ilimiz ev sahipliği yapıyor. Toplam 33 sporcumuzun mücadele edeceği Türkiye Kaykay Şampiyonası’nda tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”

jeton giriş