Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi’nin yaz etkinliklerine katılan minik kursiyerler, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından düzenlenen etkinliklerle renkli bir yaz dönemi geçirmeye devam ediyor. Sosyal ve kültürel alanda birçok etkinliğe imza atan minik yürekler bu kez Portekiz’de yapılacak Dünya Şampiyonası öncesi hazırlıklarına Karaman’da devam eden Golbol Kadın Milli Takımının sporcularıyla bir araya geldiler.

Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşen programda çocuklar milli sporculardan Sevtap Altunoluk, Şeydanur Kaplan, Sevda Altınoluk ve Berfin Altan ile tanışma fırsatı buldu. Milli sporculara yoğun ilgi gösteren çocuklar spor ve eğlence dolu bir gün geçirdiler.

 "Çocuklarımıza Örnek Olmak İstiyoruz"

Gençlik Merkezi’nin yaz etkinlikleri kapsamında çocuklarla bir araya gelen Golbol Kadın Milli Takım Kaptanı Sevda Altınok, çocuklarla bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, “Bugün burada küçük kardeşlerimizle bir arada olmak ve onlarla paylaşımda bulunmak bizler için çok önemli. İçimizde birçok şampiyonluk görmüş takım arkadaşlarımız var. Onların deneyimleri ve tecrübeleri, genç arkadaşlarımız için çok önemli. Bu deneyim ve tecrübeleri genç arkadaşlarımıza aktarmanın önemli olduğuna inanıyorum. Bu tarz buluşmaların daha çok olması gerektiğine inanıyor ve çocuklarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oluyoruz” dedi.