Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, düzenlediği ücretsiz yaz etkinlikleri ile çocuk ve gençlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Yaz dönemi boyunca bünyesinde açtığı ücretsiz eğitimlerle çocuk ve gençlerin hayallerine dokunan Gençlik Merkezi bu kez hayvan sevgisine dikkat çekmek amacıyla küçük yaş grubu öğrenciler için hayvan barınağı gezisi düzenledi.

Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin eşlik ettiği ziyarette minik öğrenciler dilsiz dostlarıyla yakından ilgilenerek onların beslenme, sağlık ve hijyen konularında yetkilerden detaylı bilgi aldılar.

Düzenlenen ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirten öğrenciler, “Gençlik merkezimiz bünyesinde devam eden yaz etkinliklerimiz eğlenceli ve dolu dolu geçiyor. Neredeyse her gün bizler için önemli olan yeni bilgiler öğreniyoruz ve kendimizi geliştirme fırsatı buluyoruz. Bugünde gençlik liderlerimiz ile birlikte Pati Köyü’nü ziyaret ettik. Bizler için çok güzel bir deneyim oldu. Yetkililerden dilsiz dostlarımız ile ilgili öğrenmediğimiz yeni bilgileri öğrenme fırsatı bulduk. Bizlere bu imkanları sunan herkese teşekkür ediyoruz.”